Kuvaa ja ääntä levynjulkaisutilaisuudesta

Keikkaraportteja voi tehdä mm. kameralla. Alla linkit kolmeen tallenteeseen Uskon iltapäivämatineasta 13. 4.:

Jatkakaa soutamista = http://youtu.be/xNEqqA-GeHc

Halla-ahot =  http://youtu.be/buvqWznHl2M

Huolen hukkaaja = http://youtu.be/w6fIQKbElQM

( Videot tallensi Tomi Palsa, jota kiitämme vaivannäöstä. )

Lukijoiden kommentit

 1. Visa /

  Halla-ahot on hieno kappale joka vähentää vaalien jälkeistä henkilökohtaista vitutusta ja antaa uskoa parempaan tulevaisuuteen. Usko on muutenkin loistava levy. Kiitokset siitä Jarkko.
  Sääli että joudun iltavuoroon Lavaklubin keikkojen ajaksi, mutta jos kaikki menee hyvin niin Korjaamon keikalle pitäisi päästä.

 2. Laura /

  Halla-ahot on oikein osuva kappale ja Äxässä esitetty konsertti oli mainio. Kiitos siitä.

 3. jarkko /

  Ei minua harmita perussuomalaisten ”väännön voitto”, jos niin käy. Äänestäjämäärät ratkaisevat paikkamääritykset,
  kuten aina ennenkin, ja ns. voittaja saa kantaakseen erityisvastuun siitä, miten yhteiskunta vastaisuudessa järjestyy.
  ”Voittaja” saa neljä vuottansa aikaa todistaa, mihin pystyy, ja sen jälkeen voidaan ehkä jossain määrin objektiivisesti katsoa, mitä ”voitosta” seurasi.
  Tein laulun, en puoluepoliittista pamflettia.
  Edelleenkin paras elämän ja politiikanteon ohje itselleni on lapsuudesta tuttu ajatus, jossa tulisi tehdä toisille se, mitä itselleen toivoisi tehtävän eikä päinvastoin.

 4. jarkko /

  Ei tarvitse selata montaa sivua Hommaforumia ymmärtääkseen lukemastaan sen verran, että esimerkiksi väittämä islamista silkan vihan, terrorin, alistamisen ja väkivallan kulttuurina räjähtää silmille. Kyse ei ole yksittäisen kirjoittajan – vaikkapa Halla-ahon – aikaansaannoksista, vaan siitä, miten kyseisen lipun alla kulkevista ihmisistä monet ”viestin” vastaanottavat.
  Se tarjoaa aivan liian loistavat näkymät vastakkainasettelulle, jonka tuloksia en toivoisi näkeväni.
  Parhaassa tapauksessa kyse olisi keskustelusta, jossa kuultaisiin molempia osapuolia.
  Kuten toivoakseni olet kuullut, on laulussa kuviteltu mahdollinen tulevaisuus.
  Onhan Perussuomalaisilla ollut kannanotoissaan näitä kulttuurillisiakin uudistusajatuksia, joissa mm. postmodernismi asetettaisiin valtionhallinnan alle,
  ja sekin kuulostaa auttamattomalta totalitaarisuudelta, jonka määrittäisi jokin erityinen klikki. Visio on nähdäkseni täysimääräinen painajainen. Kyseinen kauhu-uni vain tapahtuisi valveilla ollessa.
  En mielestäni demonisoi, tarjoan vain yhden näkökulman mahdolliselle huomisellemme, ja mainitsemaasi demonisointia löydät laveammin ja karkeammin määriteltyinä Hommaforumilta.
  Se, mikä voi toimia, tulee määritellyksi tulevaisuudessa; katsotaan, millaiseksi se rakentuu.

 5. risto-h /

  Mahtaa harmittaa, kun me halla-aholaiset voitettiin tämä vääntö :D. Totuus voitti, pimeys väisti. Ai ai, miten hyvältä tuntuu. Huomenna sitten loputkin äänet Halla-aholle.

 6. jussi /

  Jarkko hyvä. Olen ihaillut, jopa rakastanut tuotoksiasi aina toppatakeista asti. Ja ymmärrän, että haluat olla ns. taantumusta vastaan. Sanot aikoinaan lukeneesi tiivistikin Halla-ahon scriptaa. Jos todella olet LUKENUT JA YMMÄRTÄNYT lukemasi, minun on vaikea käsittää, miksi demonisoit hänet ja kannattajansa vihaajiksi laulussa Halla-ahot. ”Halla-aholaisuudessa” ei ole kysymys vihaamisesta tai vastustamisesta, vaan siitä mitä kansakuntamme talous ja arvomaailma kestaa ja mitä ei..Monietnisyys voi toimia, monikultturismi ja monikielisyys ei ole toiminut kunnolla missään eikä koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *