Näköradiota aamun virkuille ja muita ihmeitä

Allekirjoittanut on Ylen Aamu-tv:n vieraana 13. 4. joskus kello 8 jälkeen.

Soittaakin kuulemma saa, joten tempaisemme Halkosalmen Vellun kanssa jonkun Uskon kappaleen.

_____________

Radio Helsingin vierailuni alkaa hieman myöhemmin, kello 11. Ohjelman nimi on valiojoukko.

_____________

Ja iltapäivän ratoksi lyhykäinen keikkaluenta. Se on Helsingin Levykauppa Äx:ssä, alkaen kello 17. Siellä on koolla Äänioikeus. Tervetuloa.

_____________

Kaikki tämä siksi, että päivä on Uskon julkaisupäivä.

Lukijoiden kommentit

 1. tiedoksi /

  cdon.com on suhteellisen luotettava toimitusaikojen suhteen ja muutenkin.

 2. Seppo /

  Jarkko, totta puhut. Ongelma ei ollut suuren suuri. Hetkellisen harmituksen se kuitenkin aiheutti mutta siitä päästiin yli. Lisäksi hyvää kannattaa odottaa.

  Nyt on levy ollut jo hyvän aikaa plakkarissa. laulut lämpiöistä on erittäin hyvä myös. Mm. koe-eläimen veto iski kuin tuhat volttia.

  Kiitos, taas.

 3. jarkko /

  Tilasin muinoin Kris Kristoffersonin viiden cd:n laatikon, jolle luvattiin kahdesta viiteen toimituspäivää. Lupaus jäi lunastumatta, koska todellinen perillepääsyaika oli kahdesta viiteen viikkoa, mutta onneksi levyt sentään saapuivat.
  Ja suuremmaksi onneksi: jos ongelmamme ovat ”Usko (tai Kris) viipyy viipymistään!” on elämämme laajemmin ajatellen hyvällä tolalla.

 4. Seppo /

  Nimeltä mainitsematon nettiliike teki tepposet, eikä suostunut toimittamaan omaa Uskoani julkaisupäivänä. Eikä sitä seuraavanakaan. Nyt jos koskaan olisi arpaonnella saatu Usko ollut tervetullut lisukkeineen.

  Onneksi Levykauppa X tarjosi korvikkeen omaa levyä odotellessa. Täytyy olla samaa mieltä Aapon kanssa ja todeta että aivan mahtava! Levy pyöri noin 5 kertaa läpi ja parani joka kerralla.

  Eli, kiitos.

 5. Aapo Alasuutari /

  Ja nyt viidennen soittokerran pyöriessä todetaan… Aivan mieletön albumi. Etenkin näin yhtenä harvinaisena vapaailtana kiireisten kuukausien keskellä Usko on aivan äärettömän mahtava, ihana, ravitseva ja kaikkea muuta sellaista.
  Mieletöntä, todellakin mieletöntä.

 6. Aapo Alasuutari /

  Ennen kuin edes uskallan asettaa levyn soittimeen ja käydä kuuntelemaan on todettava, että lyriikkavihon sisäpuolen toinen kuva ilahdutti minua viittauksellaan kappaleeseen ”Minä vien roskat pois.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *