Toukokuu Helsingistä Kemin kautta Kajaaniin.

Varmistuneet toukokuun keikat ovat tällä kirjoittamalla nämä:

5. 5. to, Kansallisteatterin lavaklubi, Helsinki. (JM & ÄäniOikeus)

6. 5. pe, Kansallisteatterin lavaklubi, Helsinki. (JM & ÄäniOikeus)

7. 5. la, Henry´s pub, Kuopio. (Soolokeikka)

14. 5. la, Monttu, Pori. (Soolokeikka)

18.5. ke, Klubi, Turku (JM & ÄäniOikeus)

19. 5. to, Poppari, Jyväskylä. (JM & ÄäniOikeus)

20. 5. pe, Klubi, Tampere. (JM & ÄäniOikeus)

21. 5. la, Korjaamo, Helsinki. (JM & ÄäniOikeus)

25. 5. ke, 45 special, Oulu. (Soolokeikka)

26. 5. to, Bar Koodi, Kemi. (Soolokeikka)

27. 5. pe, Comico, Rovaniemi. (Soolokeikka)

28. 5. la, Kalpea Kukko, Kajaani. (Soolokeikka)

Lukijoiden kommentit

 1. jarkko /

  ”yx Noora”,

  kyseinen laulu on ”Valssi tanssitaidottomille”, Rakkaus -levyltä.
  Tarkka lopetus kuuluu: ”alku kangerrella saa, jos loppu kaunis on”, mutta ajatuksen näyit muistaneen.
  ”Iholla” -konsertti oli ilo itsellenikin, hyvä konsepti, jota toivoakseni jatketaan.

 2. yx Noora /

  Hei,

  Kiitokset Iholta.

  Myrsky jäi soimaan. Mutta mikähän oli laulu, jossa lopussa ’opin sinut ’ tai vastaavaa? Ja se jossa, ’alussa saa mokata, jos loppu on kaunis?

 3. jarkko /

  Jaska.

  Soitimme vajaalla miehistöllä (Valtteri oli toisaalla keikkailemassa) puoliakustisen, lyhykäisen setin. Kappaleet olivat Wrappaa, Saatana meni korvasta sisään, Paha vaatturi, Homo sapiens, Beelsebub ei nuku koskaan sekä Murhaaja soittaa pasuunaa.
  Varsinaisesta keikasta ei kuitenkaan ollut puhe, vaan niin kutsutusta ystävänpalveluksesta.

 4. Jaska /

  Tervehdys Jarkko.

  Ensiksi kiitos Usko -levystä. Se on mitä mainioin tekele ja pidän paljon soolotuotannostasi.

  Mutta kysymykseni koskee erästä toista asiaa.
  Luin Stam1nan kotisivuilta että YUP oli tehnyt jonkinlaisen yksityiskeikan vanhemman Hyyrysen synttäribileissä, joten tiedustelisin että minkälaisella kokoonpanolla soititte tuolloin ja mitä YUP:n kappaleita?

  Kiitoksia jo näin etukäteen ja mukavaa kesänjatkoa.

 5. jarkko /

  Reemu.
  Aika ajoin olen soittanut Roskaa, joten sovitaan että soitan myös Ruissalon illassa.

 6. Reemu /

  Olisiko mahdollista esittää sellaista toivetta, että ruississa tultaisiin kuulemaan ”minä vien roskat pois”-kappale. Aivan huippu veisu!

 7. P. /

  Yhteistyötähän ns. kulttuurityön tekeminen on. Tarvitaan yleisöäkin esiintyjän lisäksi. Mutta kyllä tuskan hiki usein esilläolon puolella on suurempi,niin kuin myös työn ilo, kuten sanoit. Olen toisinaan kokenut, että ikäänkuin yhteistyön tuloksena voi paastä ajattelemaan ja tuntemaan jotain tavallista suurempaa, vaikkapa inhimillisyyden merkitystä, joka ei ehkä suoraan liity esitettyyn. Esitetty kuitenkin antaa sille mahdollisuuden ja valmiudet, joka etenee jos etenee. Siis jonkinlaisen voiman. Voimaa kai se laatu on, vaikken halua esim.eri genrejä karsinoida (enää) kovin mustavalkoisesti. ( Sitä kuitenkin voi aina miettiä, milloin ns. viihde syö kuulijaansa, eikä ravitsekaan. )Mikä on itselle laatua tai voimaannuttavaa, kuten sanotaan, se herättää jotain hyvää ja jatkumon eteenpäin. Ja elämä laajemminkin tuntuu olevan yhteistä, vaikka sitä omissa nurkissa ihmiset elävätkin. Eli arvoja tarvitaan ja vastaanottavia mieliä tai mieltä, alkaen omasta itsestä.

 8. jarkko /

  ”P.”!

  Haasteita annetaan siksi että niistä selvitessään tuntee kaksinkertaista iloa. (Tai ainakin jos ajattelee niin, eivät vastukset kiusaa liiaksi.)
  Soolokeikkailussa pitää laittaa itsensä likoon, kun turvaverkot ja tukijat puuttuvat, mutta turvaverkon ja tukijoukot voi toki löytää kulloisestakin yleisöstä.

 9. P. /

  Kiitoksia Kajaanin keikasta, vaati varmaankin ”lievää” keskitystä hetkessään kaiken sinänsä hellyttävän älämölön keskellä. Lisäksi alkuillan jalkapallohuuman sekaan liian aikaisin eksyneenä ilta oli kuin pienoinen extreme-kokemus,luotin täällä ilmoitettuun soittoaikaan ja olin paikalla liian hyvissä ajoin…mutta huomasin kyllä, että leimuavakatseisten jalkapallokatselijoiden ehdoilla mentiin. Sitä konkeloa, jossa Kalpea Pyhä Kukko sijaitsee, sanotaan kuulemma nykyään luotikujaksi… Näin valistivat sukulaiset, jotka houkuttelin mukaani, näet itsekin olen muuttanut pois Kainuusta yli 20 v. sitten ja Kauppakadun etiketti oli kyllä jo muuttunut rajusti. Mutta kiitokset yksinesiintymisen keskitetystä voimasta, joka totisesti paljastaa laulun ytimen.

 10. Veli /

  Kiitos upeasta keikasta, vai pitäisikö melkein puhua elämyksestä Tampereen Klubilla. Todella poikkeuksellinen keikka omalle kohdalle, ja nyt vain ja ainoastaan positiivisella tavalla, vierailtuani melkeinpä pelkästään metalligenren keikoilla. Hieno nähdä niin paljon tunnetta esiintyjissä ja jotenkin nuo kaikki soittimet… pysähtyi vain kuuntelemaan.

  USKO:n kappaleet/sanat olivat vielä vähän hakusessa itsellä, mutta tuo ei juurikaan haitannut tunnelman ja ilmapiirin ollessa jotain parasta. Tulehan toistekin Mansesteriin, soolona tai Äänioikeuden kera!

 11. Antti Halonen /

  Kiitos Jarkko!Tätä ollaan odotettu ja nyt se vihdoin on jo ovella kuin minäkin, en pihalla…

 12. Liiinu /

  Tampereen keikalle liput hommattu \o/ Tulee taas kiirusta kun oma työaika loppuu puol kymmeneltä, mutta eiköhän me keretä jälleen hyvin paikanpäälle.
  Harmillista että kesäloma on vasta heinä- tahi elokuussa, ja sillon ei tietenkään Kajaanissa ole keikkaa kun olemma kotopuolessa käymässä. Legendaarista… koskaan ei tullut kotopuolessa käytyä keikalla, piti muuttaa tänne etelän humuun jotta pääsee korvakarkista nauttimaan.

 13. jarkko /

  Sari,
  ainakin Helsinkiin näyttäisi olevan tulossa soolokeikka vielä kesäkuun aikana.
  Seuraa ”keikat” -osiota lähiaikoina.
  Lahti ja Heinola ovatkin sitten kaukaisempia asioita tällä kirjoittamalla, mutteivät poissuljettuja nekään.

 14. Sanni /

  Kerrankin lempiartistini tulee keikalle Kajaaniin ja minä satun juuri silloin olemaan kaukana täältä… Onneksi ihminen on sopeutuvainen, siispä ylihuomenna Kuopiossa nähdään!

 15. sari /

  Harmi ku et tee yhtään soolo keikkaa etelässä. Esim. Lahti, Heinola tai vaikka Helsinkin…Odotellen Kuopio on liian kaukana näin toukokuussa. Kesäkuussa olisin tullut sinne lomilla!

 16. jarkko /

  Juho:
  ei mikään ole näissä kysymyksissä täysin mahdotonta, mutta Kalajokilaakso ei myöskään ole todennäköisin keikkamatkan kohde. Laita viestiä keikkamyyjälleni (yhteystiedot sivun alaosiossa) ja asia mahdollisesti selkeytyy.

 17. Juho /

  Olisiko mahdoton ajatus kiilata keikkaa Kalajokilaakson Ylivieskan seuduille?

 18. jarkko /

  Mikko:
  Heinolassa on tullut käytyä vuosien varrella todella harvakseltaan, viimeisin sessio siellä taisi olla Sinfonietta -vierailu, kuutisen vuotta sitten. Ei silti haudata sitäkään mahdollisuutta; Heinola-kirves ei ole kaivossa vaan kellarissa.

 19. Mikko /

  Saatko Jarkko buukattua jotenkin keikan Heinolaan? Tietysti jos kysyntää täällä löytyy, siitähän se on kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *