Vahvin riippuvuus

Työnäytteet” -linkin takaa löytyy Vahvin riippuvuus.

Kuvituksen on laatinut Jukka Mantere, ääniraidan allekirjoittanut ja Äänioikeus.

Lukijoiden kommentit

 1. Sami /

  kiitoksia vastauksesta. Ja tosiaan tarkoitus ei ollut vaatia mitään sointuja, mutta loistavaa jos jotain on tulossa jossain vaiheessa. Vaikka onhan se hyvä että haastaa itseään oppimaan jotain ”tuntematonta”, mutta on melkein nyt pakko myöntää ettei kaikista uskon biiseistä omin neuvoin tule selviämään

 2. jarkko /

  Sovitus on laventunut sisäisiltä tasoiltaan ja jotkin soinnut ovat värikkäämpiä kuin alkuperäisversiossa.
  Kun ajankäyttö sen luontevasti sallii, laitatetaan tänne alkuperäisiä sointulappuja myös Uskon kappaleista,
  jos kerran innokasta kotisoittoväkeä löytyy.

 3. Sami /

  Jos maestro Martikainen sattuu tätä näkemään niin sopiiko kysyä itse kappaleesta sen verran että onko sovitus muuttunut hirveästi ELÄVÄNÄ dvd versiosta? Vire on ilmeisesti ainakin puoliaskelta ylöspäin mutta meneekö säkeistöt ja kertosäe silti samallalailla ? Kotimuusikko tuskailee kun ei meinaa saada biisiä kuulostamaan hyvältä omalla kitarallaan.

 4. Aapo Alasuutari /

  Loistava kappale, jonka uskon vahvasti toimivan vielä tätäkin paremmin levyllä veljien ja sisariensa kanssa.
  Video on myöskin mahtava, erittäin tunnelmallinen.

 5. Sami /

  Puhutteleva kappale… ei voi muuta kuin kumartaa Maestro Martikaista ja todeta että ” jotkut ne vaan osaa” . Kappaleen tunnelma on äärimmäisen koskettava ja soittajien taito tulvii kaiuttimista kuulijan korviin.

  Uskoa odotellessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *