Syyskiertue! Video! Ja jouluksi kotiin!

Tiedote:

JARKKO MARTIKAINEN JA LUOTETUT MIEHET SYYSKIERTUEELLE

”Ei toivotut laulut” julkaistaan videon muodossa ja on nyt katsottavissa täällä.<http://youtu.be/8htHfcARPcU>

Jarkko Martikainen julkaisi tammikuussa viidennen soololevynsä Koirien taivas (Sakara Records), joka nousi heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan virallisen albumilistan kakkossijalle. Samana viikonloppuna käynnistyi myös kiertue uuden Luotetut miehet -yhtyeen kanssa, jossa soittaa Ema Hurskainen (rummut, basso, taustalaulu), Anssi Salminen (kitarat, mandoliini, viulu, taustalaulu) ja Luis Herrero (basso, haitari, taustalaulu).

Nyt kokoonpano on jälleen lähdössä kiertueelle, joka starttaa Pohjois-Suomesta ja jatkuu Kainuun kautta aina Mäntsälään asti. Luvassa on monipuolinen musiikkikattaus Martikaisen pitkältä ja menestyksekkäältä uralta. ”Tarkoituksena on soittaa musiikkia kaikilta viideltä levyltäni, muutamia YUP -aikojen lauluja ja varmaan joitain erikoisuuksia myös. Tällä hetkellä reservissä on kolmisenkymmentä biisiä, mutta viidenkymmenen valikkoon pyritään”, Martikainen kertoo ”Jouluksi kotiin…” -nimetystä kiertueesta.

Tänään julkaistiin myös uusi musiikkivideo ”Ei -toivotut laulut”, jossa esiintyy Martikaisen lisäksi myös Luotetut miehet. ”Video on vanhan kaverini (kävimme taidelukiota Savonlinnassa ja soitimmekin hetkisen samassa Keinuva lahna -nimisessä yhtyeessä) Jukka Mantereen visio. Vaikka lauluntekijä kuljeskeleekin videossa erilaisilla reuna-alueilla – teollisuushallien kupeissa ja elementtitalojen katveissa – niin silti jäljestä jää ainakin itselleni positiivinen jälkimaku. Se johtunee varmaankin hyvästä seurasta: kuvauspäivänä nauratti usein, vaikka olikin vielä melko kylmä alkukesän päivä. Sekin on hyvä, että yhtyeemme pääsi näkyville ja että ohjaaja pääsi kokeilemaan helikopterikameraa. Kaikki voittivat!”, myhäilee Martikainen tyytyväisenä.

”Jouluksi kotiin…” -kiertue:
16. 10. to Oulu, 45 special
17. 10. pe Raahe, Flirt
18. 10. la Kajaani, Rock house Kulma
24. 10. pe Kouvola, House of rock
25. 10. la Salo, Hometown
31. 10. pe Helsinki, LeBonk
1. 11. la Kuopio, Henry´s pub
7. 11. pe Tampere, Yo -talo
8. 11. la Mäntsälä, Coto

Lukijoiden kommentit

 1. Ronja /

  Hei taas Jarkko!

  Äitini onkin sairastunut, emmekä pääsekään keikallesi. Kiitokset kuitenkin tekemästäsi musiikista, se on ollut läsnä monissa hetkissä sekä minun että äitini elämässä. Ja hyvää syntymäpäivää!

 2. Ronja /

  Näköjään unohdin kertoa, että äitini on nimeltään Marjukka, vaikka enpä tiedä onko se edes niin oleellinen tieto.

 3. Ronja /

  Hei Jarkko!

  Olen tulossa äitini kanssa keikallesi Kouvolan House of Rockiin tulevana perjantaina. Hänellä sattuu olemaan syntymäpäivä samana päivänä kuin sinulla, tosin hän täyttää pyöreitä tänä vuonna, huimat 50 vuotta. Hänen lempikappaleita ovat mm. Huominen on kaukana, Huolen hukkaaja, Pidän tästä paikasta & Virheet on tehtävä itse. Hän on kovin vaatimaton, vaikka on elämässään saanut uskomattoman paljon hyvää aikaiseksi, joten pienikin onnittelumaininta saisi hänet suuresti hämmentymään ja hymyilemään. En tiedä tavoittaako tämä viesti sinua ajoissa, mutta jos vain on mahdollista, niin olisi hienoa voida ilahduttaa äitiäni pienellä yllätyksellä.

 4. jarkko /

  Leevi.
  Eiköhän se muutamalla soitolla saada järjestymään.
  Ja ole hyvä, me nimenomaan pyrimme elämän laadun parantamiseen.

 5. Leevi /

  Onko Kuopiossa mahdollista kuulla ”Isoisä graniittirappusilla”? Kuopion keikka alkuvuodesta oli yksi elämäni hienoimpia kokemuksia, kiitos siitä!

 6. Matleena /

  Kiitos vastauksesta.Opinjanossani kerkesin jo kysyäkin sinulle esittämäni kysymyksen kotipaikkani musiikkiliikkeessä asioidessani. Ja kertomasi kiinnitys-systeemiä tarjosivat myös sieltä.Toivottavasti janoni kitaransoiton oppimiseen vaan yltyy…musiikkiopiston ovet kun aukesivat myös tällaiselle ”aikuiselle” kitaroinnista innostuneelle.Keikkaasi odotellessa, Matleena. Ps.” Olen ihmisen tyttö ja sen Suomen valtuuksin vaadin nyt”!!! Että kuulen ko. laulun Kajjaanissa ;). Kaikella kunnioituksella 😀

 7. jarkko /

  Noora.
  7. 11. soitamme Tampereella. Sitä varten on pidetty mittavia harjoituksia, viimeksi eilen ja toissapäivänä.

 8. Noora /

  Hei! Katselin Tampereen Yo -talon keikkalistaa, mutta siellä ei ollut vielä minkäänlaista mainintaa teidän keikasta. Kai se nyt silti on varma? Pitäisi saada myytyä yhdet toiset keikkaliput pois, kun epähuomiossa en tajunnut niiden osuvan samalle illalle. Haluaisin saada hankittua Yo -talolle liput ennenkuin myyn ne toiset pois. Ettei käy hassusti ja nainen jää vailla mitään keikkaa.

 9. jarkko /

  Matleena hyvä.

  Akustisissa kitaroissa hihnakiinnitykseni on satulaseudun osalta aina yhtäläinen.
  Hihnaan solmittu nauha nyöritetään (parin täyskierroksen verran) satulan yläpuolelle.
  Sen parempaa järjestelyä en ole näiden vuosien aikana keksinyt.

 10. jarkko /

  Jopa tuon ”korjauksen” jälkeen
  jää pistokeikka tekemättä.
  Silti: kaikkea hyvää!

 11. Kalle Vahantaniemi /

  Korjatataan” Onko aikataulussa tilaa keikalle: tonni/timma”?

 12. Kalle Vahantaniemi /

  Terve, onko aikataulussa aikaa tonnin/tunnin pistokeikallelle nyt pian?

 13. Matleena /

  Kirjoitustaidoissanikin näyttäisi olevan hiomisen varaa 😉
  Tarkoituksenani oli siis kirjoittaa ”tietotaito”-tasostani…;)

 14. Matleena /

  Jarkko,kysymykseni koskee tällä kertaa, ei laulujasi , vaan kitaran hihnaasi ;). Mietin, tohdinko lähteä tällaista kysymään,mutta enpähän ainakaan mieti asiaa sen koomin, kun olen ainakin yrittänyt saada vastauksen mielenkiintoni herättäneeseen seikkaan. Olen tällainen aloittelija-tason kitaran rämpyttäjä ja haluaisin toisinaan rämpytellä myös seisaallani,kitaran kaula tuntuu olevan vain niin kovin ”kaukana” ja sattumalta tänään erästä livesoittoasi katsellessani huomasin sinun kitaran hihnan kiinnitysen olevankin jossain siellä satulan? takana? Suonette kysyä ,millä systeemillä hihna on siellä kiinni?Ja jos kysymys yksinkertaisuudessaan teitä huvittaa,sehän kertoo vain omasta tietotaitono tasosta kyseistä instrumenttia kohtaan ;)..*huokaus*…

 15. jarkko /

  Retu.
  ”Jarkko” kelpaa hyvin.
  Ehkä tosiaan järjestämme jotain poikkeuksellista merkkipäiväni kunniaksi.
  Tarkempi selko asiasta seuraa sitten K:n kaupungissa, K:n läänissä 24. 10. 2014.

 16. Retu /

  Parahin Jarkko,
  Kai pelkkä Jarkko on hyvä? Herra Martikainen kuulostaisi jotenkin nöyristelyltä. Mutta asiaan: Tuo Kouvolan keikkasi kun sattuu syntymäsi merkkipäivälle niin olisiko odotettavissa mitään talallisesta mahtavasta meiningistä poikkeavaa?
  Parahin terveisin
  Retu

 17. jarkko /

  ”Voiko aika olla ystävä?”

  kuullaan Kajaanissa. ”Pohjatonta säkkiä” pohditaan myös, mutta ainakin ystävyys on varmaa.
  Lokakuuhun siis!

 18. Kajaanin stalkkeri /

  Voih…kuinka suurta iloa tuottikaan , kun luin tulevan kiertueenne soittopaikkoja :). Ehkäpä nyt kuulisin kipaleen ”Voiko aika olla ystävä?”. Taisinpa sitä yrittää vaatia viimeisimmällä Kajaanin keikalla, hieman kyseenalaisella tavalla,kyynel silmäkulmalta vierien ;D…kerroit soittavasi myös YUP:n tuotantoa..”Pohjaton säkki”, siinä laulu minun makuuni. kuuluisikohan sekin tulevaan Kajaanin settiinne? ;). Keikantäyteistä syksyä toivotellen, Matleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *