Tv -ateriaviikonloppu

Jarkko Martikainen televisiossa, yksin ja yhtyeensä kanssa.

Lauantaina 15. 11. alkaa Yle:n ”SuomiLOVE” -sarja, jonka ensimmäisessä jaksossa Jarkko on mukana. Yle 2, klo 21.00-

Sunnuntaina 16. 11. J. M. ja Luotetut miehet soittavat vajaan tunnin verran otteita Martikaisen soololevyiltä. Yle Teema, klo 22.00-

(M1 -studion sessio uusitaan Yle Teemalla lauantaina 22.11. klo 15.00)

http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2193727

Lukijoiden kommentit

 1. jarkko /

  Ilkka.
  Jos laattoja tulee myyntiin asti, ilmoitamme siitä ensimmäiseksi sinulle. Hauskaa kuulla idean innostaneen muitakin kuin keksijäänsä.

 2. Ilkka /

  Juolahti mieleen, että olisiko noista YLEn taltioinnessakin vilahtaneista ”Virheet on tehtävä itse” -plakaateista jonkinlaiseksi fanituotteeksi asti? Keksin heti muutaman oivan paikan tuolle lausahdukselle, toimisi loistavasti niin keittiössä jääkaappimagneettina kuin työmaalla tietokoneen koristeena muistuttamassa tosiasioista.

 3. sami /

  Nyt on pakko käyttää tilaisuus hyväksi ja todeta että kiitos kaunis Jarkko!!! Oli kyllä sellainen tallenne tämä M1-studio juttu että on enemmän kuin tervetullut tänne Porin suunnalle. Vuosia olen kuunnellut ja katsellut tekemisiäsi.. innostanut olet moneen ja vieläkin niin teet.. vaikka et ole se syy miksi kitaraan aikoinani tartuin niin kuitenkin olet musiikkisi avuin vienyt ainakin minun soittoani mieluisille sivuraiteille monen monta kertaa. Erityisesti EI-TOIVOTUT LAULUT esitys iski jotenkin… siitä niin hyvin näkee paljonko välität musiikin teosta (ja erityisesti sen että teet sen omin ehdoin) , näin kotimuusikolle joka liian usein saa sontaa niskaan vaikka kuinka yrittää parhaintaan niin tuollaiset hetket ovat kultaa.. Joten kiitos esikuvasta!! Jatkan enemmän kuin mielelläni biisiesi opettelua ja nähdään kun eksyt taas poriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *