Viikon päästä perjantaina (jouluinen) single

28. 11.myös Sakara records julkaisee joulumusiikkia – yhden kappaleen verran. Ohessa Ville Pirisen taiteilema singlekansi.

Lukijoiden kommentit

 1. Matleena /

  Tekisi mieli tarkentaa noita paria viimeistä lausahdusta edellisestä kommentistani , sillä ”Lihavia luurankoja”-laulun sisältö on laajentunut laajentunut päässäni niihinkin ihmisiin,joihin viimeisimmäksi viittasin. Kaikki kun eivät valitettavasti pysy ”junan” kyydissä..Syystä tai toisesta :/

 2. Matleena /

  Tajusin tosiaan itsekin viestin lähetettyäni,että tuleva single ei varmaan liity seuraavaksi ilmestyvään pitkäsoittoon.Hmmm…”Homo Sapiens”-Levy on kyllä myös kansineen kaikkineen hienoa kuunneltavaa ja katseltavaa.Ja kannet…Tyyliltään vähintäänkin omintakeiset ;). Eilen ulkoillessani koirien kanssa korvanapeista soi mm.”Lihavia luurankoja”…Mietin itsekseni,kuinka oletkaan osannut pukea sanoiksi sellaisen elämäntyylin-ja asenteet tuolloin 1999?…joka pätee mielestäni yhtä hyvin,ellei jopa paremmin nykypäivänä..Tai sit olen itse kulkenut ”laput” silmillä viime vuosiin asti ;). Kun tuntuu että nykypäivänä pitäisi pärjätä niin mahdottoman hienosti elämän joka osa-alueilla…Siinä nousee ihmisen oma itsetunto ja käsitys omasta itsestä arvoon arvaamattomaan..Toivon että jokaisella löytyy sellainen ihminen,joka muistuttaa omasta arvokkuudestasi ,jos se sattuu syystä tai toisesta itseltä unohtumaan . Menipä pohdiskelevaksi…mutta näin tällä kertaa .

 3. jarkko /

  Matleena.
  Oleellisinta on, että kuva sointuu yhteen musiikin kanssa. (Ja 20 vuotta sitten samainen Ville piirsi Homo sapiens
  -levyn kannet: se on tätä kulmikkaampi jo värivalinnoiltaan.)
  Uutta pitkäsoittoa pohjustetaan, mutta ”Jollen pääse jouluksi kotiin” ei ole tulossa siihen; tämä on ennemminkin
  ”seasons greetings” -musiikkia.

 4. Matleena /

  Uuuuu….:)…Uutta musaa <3…Maltan tuskin odottaa…Mut aika "raju" on kuvitus :O…siis ei sillä että se huono asia on mutta …niin…"raju" on…:D.. Hmmm…eikös singlet aika usein myös enteile pitkäsoitonkin julkaisua ;). *Vink*…Antoisaa ja elämän täyteistä loppuvuotta täältä Kajjjaanista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *