Pro vs. Diy

Hyvinkään harrastajat saavat vastuksen ammattigraafikko Karjalaisen julistenäkemyksestä. Ja viikon numero 8 keikat ovat siis:

20. 2. pe: Helsinki, Musiikkiteatteri Kapsäkki: klo 19, liput 24/20 e.

21. 2. la: Hyvinkää, Jalostamo: klo 22, liput 10/12 e.

Lukijoiden kommentit

 1. Miika /

  Reiluin mahdollinen!

 2. jarkko /

  Miika.
  Hankkiudu paikalle soundcheckiin, niin kokeilemme, löytyykö hyviä syitä päästää sinut keikalle. Reilu peli?

 3. Miika /

  Ja Eeva, lippujen varaus: 0443339931 !

 4. Miika /

  No mutta, lähdetään sen verran vaatimattomasti liikkeelle, että olisiko mitenkään mahdollista nousta kanssasi Lohtajan pubin lavalle soittamaan esimerkiksi Kaikki me kuolemme pian-kappaleen(tai jonkun muun) hyvälle ystävälleni Markille, jonka syntymäpäivää vietämme kyseisenä lauantaina muusikistasi nauttien?

 5. Eeva /

  jep, täytyy jatkaa kartoittamista Lohtajan majojen suhteen. Ja etsiä jostain käsiin liput tuonne keikalle, luin tämän mystisen atomipubin facebooksivuilta että lippuja on myyty jo paljon! Näkemisiin siis.

 6. jarkko /

  Eeva hyvä.

  ”Martikaissävytteisestä” pääsiäinen onkin entuudestaan vieras termi.
  Lohtajan Atomipubia en toden sanoakseni ole vielä löytänyt; kuullessani siitä luulin paikan sijaitsevan Kajaanissa.
  Tämä Lohtaja on jossain Kokkolan kupeessa. Maja Kokkolaan?
  Itse keikkapaikkaa minulle kyllä etukäteen kiiteltiin – saa nähdä, onko Atomi plusmerkkiensä mittainen. Toivon niin.
  Tapaamisiin!

 7. jarkko /

  Aki.
  Luotettujen miesten kanssa olemme soittaneet laulua aiempaa kiivailevammassa muodossa.
  Ehkä levytämme sen näkemyksen.
  Jyväskylän listaan ei ole vielä toiveita esitetty, joten Blondikin mahtunee mukaan.

 8. Eeva /

  Ajattelimme pitää martikaissävytteisen pääsiäisen ja tulla oulun lisäksi katsomaan sinua myös Lohtajalle. miten ihmeessä olet löytänyt lohtajan atomipubin? kovasti etsinnässä tällä hetkellä missähän siellä voisi majoittua, googlettelu ei toistaiseksi ole tuottanut tulosta.

 9. Aki /

  En nyt tiedä mihin tämän kommentoisi, mutta kuitenkin. Onko aikomusta tehdä Muovailuvahaa biisistä studio versiota koskaan? tiedän, että se on jo hyvää yötä, hyvät ihmiset levyllä live versiona, studio versio olisi kiva jos mahtuisi joskus johonkin albumiin. Vai mitä mieltä herra itse on?. Jos saa pyytää sen biisin soitettavaksi 15.5 Jyväskylän keikalle ja Blondi olisi myös kiva kuulla livenä jos soittolistalle mahtuu vielä lauluja…

 10. Matleena /

  Jahas jahas…sinähän tuota , etten sanoisi ,heitit niinsanotusti syötin veteen.. Syötti on vieläpä äärimmäisen houkuttelevakin. Mutta tilannehan on se,kuten ehkä muistat/toivottavasti muistat,että minä TODELLA muistan , jos sinne Ouluun tulisin, että ”mitä helvettiä mä täällä teen?” ja mitä tuli Jarkko luvattua 😉 Kunpa pääsisin paikalle.

 11. jarkko /

  Matleenalle vielä sen verran,
  että tätä nykyä tilanteeni on tosiaan täysin toisenlainen.

 12. jarkko /

  Matleena!
  Nyrkkeilijää olen joskus soolokeikoilla soittanut. Kuukauden kuluttua Oulussa voin uusia kyseisen kokeen.

 13. Matleena /

  Tai…voisiko olla niinkin ettet itse kaipaa tänne ”lihapäiden” jahdattavaksi ;)..vaikka onneksi tilanteesi on muuttunut niistä ajoista monien mielestä jopa kadehdittavaksi 😉

 14. Matleena /

  Hmm…jälleen pakko tuoda asiani ja kysymykseni esille täällä kotisivujen kommenttilaatikossa, kun en naamakirjaan kuulu. YouTuben pyörteissä äsken kolusin ja silmiini osui laulu nimeltään ”Nyrkkeilijä”. Toipa taas tunteita ja muistoja pintaan. Mielettömän upea kipale sekin …samalla mietin,liekö sitä olet soolourasi aikana esittänyt? Se voisi sopia niin hyvin hämyiseen kuppilaan ..oih…ja voih…se olisikin mukavaa kuultavaa se. Lähin paikka itselleni olisi tuleva Oulun keikkasi..mutta saapi nähä…Menitkö jotenkin vahingossa tästä Kajaanista ohi ;D? Vai eikö nä kajaanin kuppiloiden omistajat ja keikkajärkkärit ymmärrä paremman päälle…;)..Toki, eihän siitä taida olla puolta vuottakaan kun viimeksi täällä olit….Aurinkoista kevään alkua sinulle !

 15. Tyyni /

  Hurja Herra Partasuu tuo mieleeni erään toisen pienen herran, joka asuu vanhassa puutalossa ja osaa monta hyvää vanhaa taikaa. Kiehtovia herroja molemmat, sekä kuvitteellinen, että tämä todellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *