Kesän viimeiset bändikeikat…

 

kuva 2

 

LM Valkeakoski

 

…on siis soitettu. Ne olivat Keinuvan lahnan Ilosaarirock-koe (ylemmän kuvan yhdeksän miestä) ja Luotetut miehet -keikka Valkeakosken Työväen musiikkijuhlassa. Soolokeikkoja sen sijaan on luvassa ”kesän” lopuksi ja syksyn avaukseen:

8. 8. la Heinola, Café Kailas, Siltasaari, soitto klo 19 alk.

29. 8. la Tampere, Sellainen puistojuhla (+ Anssi Salminen=kitara, mandoliini, viulu) klo 16.30-, vapaa pääsy

24. 9. to Tampere, Yo-talo; samana iltana Pirulainen levynjulkaisukiertueellaan. klo 21- liput 10 e.

25. 9. pe Lahti, Möysän musiikkiklubisamana iltana Pirulainen levynjulkaisukiertueellaan. klo 21- 

Lukijoiden kommentit

 1. jarkko /

  Harri!
  Järjestäjä aikaisti (!!..sellaistakin voi siis tapahtua) aiemmin ilmoitettua soittoaikaa kahdella tunnilla. Soitan siis kello 19 alkaen. Tieto on uskoakseni korjattu myös keikat-sivulle.

 2. Matleena /

  ”Naamakirjaamaton” taas tällä puolella. Nyt täytyy tuoda ajatukseni julki koskien Jarkon viimeisintä pitkähköä, minua koskettanutta facebook-päivitystä. Ajatukseni menee lyhykäisyydessään näin : ”VOI LUOJA!MÄ TYKKÄÄN JARKOSTA!!!” Että semmosta… Mukavaa kesän loppua kaikille.

 3. Harri /

  Tuolla järjestäjän sivuilla http://www.kailastock.fi kerrotaan, että aloittaisit jo klo 19:00, kun taas tuossa ylläolevassa listassa aloitusaika on 21:00. Kumpikohan mahtaa olla lähempänä totuutta?

 4. Aki /

  Mitäs olet suunnitellut tuohon Café Kailas Siltasaaren keikalle 08.08? Minä taas tässä mietin, että viitsisikö sitä toivoa muutamaa toivelaulua jälleen, kun Jyväskylässä oli sillon aivan loistava esitys. Olisi kiva kuulla hieman ehkä vaikeampaa ja vanhempaa materiaalia vaikkapa Meidän on Annettu Pudota ja Kaikki Kaikkia Vastaan. Ymmärrän kyllä, että et ole varmaan esittänyt näitä aikoihin ja jos ei onnistu niin annetaan olla tälläkertaa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *