Kumma keko

Kumma keko

 

CV -listauksen kommenttiraidalla Raine kritisoi Keinuva lahna -levytysten puuttumista. Lista oli vaillinainen monelta muultakin osin, mutta Kumma keko ei sitä ole: Mika Anttilan hulluntyö on ollut koostaa sananmukaisesti täydellinen discografia, ja ainakin hyvin lähellä täydellistä se onkin. Paljon kiitoksia Mikalle. Kaikki muut asiasta kiinnostuneet, tervemenoa allaolevaan osoitteeseen:

http://kumma-keko.webnode.fi/

Lukijoiden kommentit

 1. Anttila /

  Kasperi,
  Mietin sivustoa tehdessä olisiko nuo mainitsemasi kokoelmat ns.rajatapauksia joita laittaisin sivulle. Päädyin että en, mutta koska sinä(kin) niitä kaipailit laitoin niistä nyt maininnan sivuille. – Kiva että sivusto on miellyttänyt! Hyvät syksyt

 2. jarkko /

  Kasperi.
  ”Mitä luoja…” -huomiosi on paikallaan.

  Nyt ei muistu mieleen, mikä ”Kaikki hyvä…”-alkuperäismiksauksessa oli vajaata, mutta ehkä kuuntelen versiot jossain vaiheessa. (Voi myös olla että nyt olen asiasta eri mieltä.)
  Kiitos yhtä kaikki!

 3. Kasperi /

  Mahtava sivu kerrassaan, Anttila osannee Martikaisensa hyvin. Vieraskirjaa ei sivuilta löytynyt, mutta käsittääkseni nämä yksinäiset biisit uupuivat sivuilta: Mitä luoja teki… live-veto Radiomafian ’Hyvää ja kaunista’-levyltä sekä tietty eri miksaus Kaikki hyvä ei ole… -biisistä vuoden 2001 Bonus-Cd:ltä. ’Hajota ja hallitse’-levyllä Jarkko toteaa miksauksen olevan ’ei-niin-kohdalleen-osunut’, mikäs siinä nyt niin muka mätti? 😀

 4. jarkko /

  Eero.
  Tuollaisena vikapainoksena ei varmaankaan montaa singleä ole liikkeellä,
  sillä tämä on ensimmäinen kerta kun kuulen moisesta tapauksesta.
  Yhteys sivumestari Anttilaankin järjestynee lähiaikoina.

 5. Eero Okkonen /

  Tämäpä oli mielenkiintoinen sivu, painosmäärien ja noiden varhaistuotantojen kannalta varsinkin!

  Olisiko mahdollista saada jotenkin yhteys mieheen? Minua on jo jonkin aikaa mietittänyt Daavidin Fuzz/Paratiisin Sahakielet -single, jossa on molemmilla puolilla n@b Daavidin Fuzz -label, ja herra Anttila jos kuka nyt voisi tietää, onko kyseessä isompi lapsus vaiko peräti harvinasempi virhe-erä.

  Nyt pitää levyä soittaessa tihrustaa siitä kaiverruksesta, että kumman puolen pistää soimaan. Ei sillä, mukava persoonallistava tekijä muutenkin mainiolle äänitteelle.

 6. Matleena /

  No niinpä tietysti ;D..mulla kävi nimittäin ”etiäinen” kun ryhdyin kommenttia kirjoittamaan. Etiäinen kehotti minua tarkistamaan epäilykseni vielä kerran. En tehnyt niin ;). Ja tässä tulos . Tekevälle sattuu, näin myös minun kohdalla 😉

 7. jarkko /

  Matleena,
  tekevälle sattuu.
  Ja ”Suden vatsa” on kyllä mukana: ”Jarkko kokoelmilla” -listauksessa heti ensimmäisenä.

 8. Matleena /

  No olipas siinä todellakin keko monenlaista …täytyypä sanoa että ei ollut kyllä lainkaan käsitystä että repertuaarisi on noin laaja . Wau! Mutta yksi ei osunut silmään….Ipanapa levyllä ”suden vatsa”. Siinä vasta melkoinen lastenlaulu-ralli onkin ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *