Neljä rohkeaa miestä palaavat maata kiertämään.

Soundin uutinen

Todellakin, miltei heti vuoden vaihduttua kierrämme Suomea seuraavalla tavalla:

04.02. Oulu, 45 special
05.02. Jyväskylä, Lutakko
06.02. Joensuu, Kerubi
12.02. Espoo, Sellosali
13.02. Hämeenlinna, Suisto-klubi
19.02. Kouvola, House of rock
20.02. Tampere, Klubi
26.02. Turku, Klubi
27.02. Kuopio, Henry´s pub
03.03. Helsinki, Tavastia
04.03. TBA
05.03. Pori, Monttu

(Tarkennukset; soittoajat ja lippuhinnat lisätään sivuille heti kun ne ovat täsmentyneet.) Tiivis haastattelu aiheesta Soundin verkkosivuilla: http://www.soundi.fi/uutiset/odotettu-uutinen-jarkko-martikainen-luotetut-miehet-aktivoituu/

 

Lukijoiden kommentit

 1. jarkko /

  Matleena:
  kyllä. Sovitus, etenkin Mozart-vetoinen siirtymä alun ”Kuollut mies”-osuudesta ”Ex-vainajan muistelmat”-jaksoon, oli minunkin mielestäni upea. ”Musta aurinko nousee” oli sitä myös, mutta sen tekikin vanha sotakaveri Vellu Halkosalmi, enkä siksi hämmentynyt sisällön laatuisuudesta.

 2. jarkko /

  Ja runsaasti, Teemu.

  Miten mielellämme tulisimme soittamaan mm. Äkäslompolon Selvään pyyhyn ja Kemin Koodiin, mutta tuohon yhteyteen ei keikkamyyjä saanut niitä tai muitakaan todellisen pohjoisen paikkoja onnistumaan.

 3. Teemu /

  Suomea on paljon täällä Oulun pohjoispuolellakin.

 4. Matleena /

  Kiitos YLE Areenalle, että pystyin katsomaan laulelosi nenäpäivä-konsertissa. Ja täytyy sanoa , että varsinkin tulkintasi laulusta ”pieni kalmistosarja” toi kyllä iloa ja hauskuutusta tähän pimeään iltaan . Ei siksi , että laulun sanoma iloinen olisi ollut. Vaan siksi, että se laulu jotenkin sopi suuhusi ja tyyliisi mielestäni tosi hyvin . Jostain kumman syystä ;). Sovituksessakin oli sellaisia koukkuja, että mietin , josko olet saanut sovitukseen vaikuttaa :O. Tällaisia ajatuksia tällä kertaa…

 5. jarkko /

  AA,
  pyrimme pistämään peliin kaiken, jotta olisimme luottamuksenne arvoisia.
  Nähdään ensi vuonna.

 6. AA Ahonen /

  Ylistys, ylistys ja kiitos kaikille detaljeille. Yhtenä niistä, jotka äänekkäästi menivät pähkinäryöpyiksi keikoilla uusista sovituksista ja anoivat livetaltiointia, tämä on kerrassaan mahtia! We are not worthy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *