Ruosterastaat

 

levyt-ja-lehti

Ruosterastaat lensivät ihmisten ilmoille. Alla kolme koodiriviä, jotka johtavat levymme luo.

Levykauppa Äx: http://bit.ly/2c0CrFN
Spotify: http://spoti.fi/2dw433h
iTunes: http://apple.co/2dzDmyx 

 

 

Lukijoiden kommentit

 1. Jarkko /

  Sami,
  ymmärtänet että meille on mieluisaa lukea palautteesi. Kiitos siitä.

 2. Sami /

  Kertakaikkisen hieno levy! Sitä on tullut viime aikoina paljon kuunneltua. Hyvin mielenkiintoisia sanoituksia ja soittamisen riemua. Tämän vuoden ehdottomia helmiä.

 3. Peukkumies /

  Ruosterastaiden laskeutuminen Tulliklubille klo 20 oli parhautta. Aika ja paikka unohtuivat. Biisilista oli, voisiko käyttää jopa termiä,Poppimainen ? –> Silläpä melkoiset juhlat saittekin käyntiin. LM orkestraatio kuulostaa ja näyttää hyvältä.
  Ruosterastaat on bändilevy ja myöskin vanha materiaali lähtee hyvin.
  Osa faneista saattaa olla vieläkin semisti traumatisoitunut YUP ”taosta”. Itse näkisin asiassa paljon hyvää. WÖYH kin on studiossa tällä hetkellä. YLE Puheen Jarkon Podcasteja olen kuunnellut ja kyllä, taiteilu on oikeaa työtä. Jatka sinä sillä linjalla, minä teen sitten noita konttorihommia

 4. Jarkko /

  ”Kaikki muuttuu, ei entiselleen mikään jää”, Emilia.

  Ja hyvä jos levystä riittää pidemmäksikin ajaksi!

 5. Emilia /

  On kuulemma meno rauhoittunut tällä vuosituhannella horisontin alapuolellakin. Vielä Normaalien maihinnousun aikaan mullan alla oli vallan mahdoton melske, ja nykyään siellä haisee multa ja siinä oleellinen olikin. Lie tulleet vanhaksi nekin juhlijat.

  (Kiitos jälleen mainiosta musiikista! Tällä ihminen pärjää taas pitkään.)

 6. Jarkko /

  Pena,

  hän on Kaisa Leskinen.
  Kansitaiteita, teksteineen ja oheismateriaaleineen arvostamme myös me.
  Kun saat levyn fyysisen kappaleen käsiisi, tiedät paremmin mitä tarkoitan.

 7. Pena /

  Kukas kaunisääninen naisihminen laulaa Kaikki näkevät kauniita unia -kappaleessa? Joudun toistaiseksi tyytymään pelkkään Spotify’hin, joten en pysty pläräilemään kansivihkoa, vielä. Ensi kuussa pistänkin sitten vinyylin tilaukseen.

  Ensimmäinen kuuntelukerta tuli päätökseen juuri ja jostain syystä tulee Mierolainen (josta pidän paljon) mieleen. En osaa sanoa miksi. Onhan Mierolainen saundiensa ja tunnelmansa puolesta hivenen kylmempi, joten assosiaatio on vähän outo. Kenties jotain samaa vapautuneisuutta. Noniin. En ala rönsyilemään, vaan jatkan levyn kuuntelua.

  Sen sanon vielä, että yhtye kuulostaa hyvältä ja sanoitukset ovat sen verran mielenkiintoisia, että kansivihkoa tulee myös sen vuoksi ikävä.

 8. Jarkko /

  Harri.

  Kiitos sanoistasi ja tervetuloa keikoille,
  pianhan ne käynnistyvät.

 9. Harri /

  No jopas jotakin, tulikohan vuoden paras levy? Ehjä kokonaisuus ilman yhtään heikkoa hetkeä. Sävellys- ja sanoituskynä on ollut terävänä. Näitä ralleja on pakko tarkastaa elävänä, kiitos!

 10. Jarkko /

  Janne,

  kiitos palautteesta; tuollaista sisältöä on palkitsevaa lukea.
  Kerron terveisesi myös Emalle.

 11. Janne Norokytö /

  Korjaus edelliseen, se vanha kohtaaminen taisikin olla maailman vanhin sirkus. Janne ammuttiin kanuuunasta ja ajoipa hän vielä tulisten lankkujenkin yli!

 12. Janne Norokytö /

  Tervehdys ja kiitos. Hieno levy oli! Paikoittain kuulin jopa Y.U.P. vivahteita mikä oli varten mukavaa. Hyvän bändin olet löytänyt, terveisiä varsinkin Hurskaiselle, jonka kanssa vietin vuoden Mynämäellä!? Psychoplasmat lainattiin ja palautettiin ekalla Eläkeläisten(nuorukaisten) keikalla, muutamaa vuotta myöhässä joskus vuonna 92. Hieno levy sekin. Eipä siinä, minun mielestä pojat soitta hyvä rokki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *