Syntymäpäiväkonsertti Loimaalla ja lauluntekijäklubivierailu Malmitalossa

Alkaneen viikon maankierron matkakohteita on kaksi. Huominen syntymäpäiväkonsertti Kanta-Loimaan kirkossa ja perjantainen Malmitalon soolokeikka. Molemmat tilaisuudet alkavat viehättävän varhain. Ensimmäisen kohteen etsiminen on tosin toista työläämpää. Tarkemmat yksityiskohdat ovat seuraavat:

24.10. ti: Loimaa, Kanta-Loimaan kirkko. Kanta-Loimaantie 13. Mukana myös monella tavalla lentävä Anssi Salminen. Vapaa pääsy. Soitto klo 19 →

27.10. pe: Helsinki, Malmitalo. Ala-Malmintori 1. Lauluntekijäklubi: itse lauluja sekä puhetta laulujen teosta ja taustoista. Soolokeikka.  Liput 21,50/25e. Soitto klo 19 →

http://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/056CB5F0CBD2251244A1BABD736B8A16/Jarkko_Martikainen

(kuva: Tomi Palsa)

Lukijoiden kommentit

  1. Jarkko /

    Lassi: akustiikaltaan Loimaan kirkko jätti toivomisen varaa. Vaikka pyrimme maltillisuuteen, olivat tulokset vaihtelevia. Silti meillekin jäi hyvä maku illasta. Pitkää ikää myös sinulle.

  2. mt /

    Eturintamaan kaiku ei haitannut. Kiitämme.

  3. lassi /

    Huomenta. Ylpeänä Martikais fanina pari kommenttia eilisestä loimaasta. Muutaman mummon ilmeet olivat näkemisen arvoiset. Soitanta oli loistavaa ja yhteistyö ihailtavaa. Kaikuminen häiritsi merkittävästi ja laulun sanoista ei saanut selvää, eli ne jotka eivät ennestään niitä tienneet eivät tiedä vieläkään, harmi. Mutta hyvä fiilis jäi ja kohti uutta kuulemista. Ja pitkää ikää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *