Auki yksin 2019 -kiertue

Auki yksin 2019

Soitin edellisen soolokeikkaryppään alkuvuodesta ´18. Lunta, jäätä ja mieltä lämmittäviä yleisöjä, niistä summaantui hyviä yhtälöitä. Tuon jakson helmikuulle osui myös ikävämpää: sairastuminen, joka esti Lapin matkailun.

Myös ne (maisema)kortit aion nyt katsoa – liki päivälleen vuotta myöhemmin.

Käynnistin monenlaisten kappaleiden koettelun omin päin jo joskus viime kuun lopussa. Uskon saavani Aina auki olemisen laulut uusiin asuihinsa, aivan kuin ikääntyneemmät sävelmät. Yksinolo lavalla ei kiusaa, mutta vaatii verrattain paljon, ja tahdon olla valmiudessa vuoden vaihtuessa uudeksi. Enkä lopulta edes usko olevani sananmukaisesti yksin, vaikka nämä keikat yksin teen. Hyvät yleisöt luovat yhteisöllisyyden tuntuja, ja saavat yksittäisen matkalaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi.

Jos teillä on luontevasti aikaa jollekin oheisen listan keikalle, saapukaa ihmeessä paikalle tehdäksenne iltani paremmaksi. Parhaassa tapauksessa myös omanne.

(kuva: Riikka Vaahtera)

Lukijoiden kommentit

 1. Jarkko /

  T,
  lupaan sen.

 2. Jarkko /

  Juhis,
  nähdään ihmeessä.
  Ehkä kyynelkanavat avannut laulukin sisältyy sen illan settiin.

 3. Jarkko /

  Harri,
  sellainen saattaisi hyvinkin onnistua.
  (Surullinen juttu, mutta joskus elämän kanssa ei vain neuvotella, kuten V. Suksin kirjoitti.)

 4. Harri /

  Toki tiedän, että artisti ei ole jukeboxi, mutta olisipa hienoa kuulla Pato-klubilla vanha viisu nimeltä ”Nyrkkeilijä”. Eräskin keikka on nähty, mutta tätä helmeä en ole onnistunut kuulemaan livenä.

 5. juhis /

  Heippa Jake! Lapset ruokittuani aamutuimaan laitoin eilen prismasta hankkimani Aina auki cd-levyn rahisemaan levypyörittimeen. Kyllä täytyy todeta että minä pidän! Etenkin raita 4. aiheutti sensortin kyyneltulvan aikamiehellä, että lapsetkin katsoivat että mikä sille nyt tuli. Kiitos tästä! Nähdään keikalla…

 6. T /

  Kuultaisiinko Jyväskylässä parin viikon päästä Valssi tanssitaidottomille? Se on upea ja meille tärkeä kappale. Annoin keikkaliput armaalleni lahjaksi ja olisi mitä mahtavinta kuulla tämä biisi keikalla , etenkin kun avioliiton pyöreitä vasta juhlittiin.

 7. Jarkko /

  Niin kävi.

 8. Matleena /

  Onneksi asia taisi korjaantua 😀. Kiitos!!!!

 9. Jarkko /

  PeWe:
  Jyväskylän ja Suisto-klubin lippuja saa jo Tiketistä.
  https://www.tiketti.fi/tapahtumat#q=Jarkko%20Martikainen

  Useimpien paikkojen myynti käynnistynee lähiaikoina,
  joskin joidenkin vasta vuoden vaihduttua.

 10. PeWe /

  Hei!

  Onko tarkempaa tietoa milloin ja minkä kanavien kautta ”Auki yksin 2019” kiertueen tapahtumien liput tulevat myyntiin?

 11. Matleena /

  Kääääk!!!! Edelleenkään ei näy Kajaania listassa :(.
  Kohta alkaa jo itkettää….Uusin levy on soitettu repeatilla NIIIIIIN monesti… hieno levy!! Erityisesti ilahdutti kappale nimeltään ”Siniristihoitola” . Siinä oli oikein mukavaa räimettä ja vanhus-raukan ahdistusta ollenkaan vähättelemättä tai ainakaan sille nauramatta , niin aika hauskuuttava tarina ;D
  Ja vaikka olen kuunnellut musiikkiasi aivan älyttömiä määriä, niin täytyy sanoa että laulussa ”Aina auki” äänesi kuulostaa aivan todella upealta.Eritoten ne kohdat kertsissä jossa ”tuuttaat” täysillä ja sellaisella äänen – sävyllä jota en tiennyt sinussa edes olevan.
  Hienoa kuunneltavaa!

  Kaikkea hyvää kuitenkin ….vaikka keikkakalenterisi Kajaanittomuus harmittaakin .

  Terv.Matleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *