Mediatiedote: ”Jollen pääse jouluksi kotiin” -single julkaistaan perjantaina 28.11.

Jollen pääse jouluksi kotiinVuoden alussa ”Koirien taivas” -nimisen albumin julkaissut Jarkko Martikainen on kiertänyt lähes vuoden päivät kiertuetta varten kasatun Luotetut miehet -yhtyeensä kanssa. Ajan kuluessa Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet ovat löytäneet pysyvämmän muodon ja kokoonpano julkaisee nyt tulevana perjantaina 28. marraskuuta ensimmäisen yhteisen levytyksensä, joulusinglen ”Jollen pääse jouluksi kotiin”.

Olen tehnyt joulua sivuavia lauluja ennenkin. Joulu on aikana ja aiheena innostava jo pelkän ristiriitaisuutensa vuoksi. Edes lyhyt jakso, jolloin kaikilla pitäisi olla rauha maassa,  hyvä tahto ja yltäkylläisyyttä, synnyttää monenlaisia lauluja, kun tavoite on jo ajatuksena mahdoton,” pohtii Martikainen.

’Jollen pääse jouluksi kotiin’ oli jäänyt odottamaan oikeaa aikaansa: lauluja tehdessä niihin yrittää suhtautua mahdollisimman keskittyneesti ja saatuaan laulut valmiiksi ne pyrkii unohtamaan, jotta uudet ideat saisivat tarvittavan tilan alitajunnassa kasvaakseen ja täsmentyäkseen.  Tämän laulun aika koitti nyt, kun aattoon on jäljellä kolme ja puoli viikkoa. Aika oli oikea myös siksi että tahdoin levyttää jotain Luotettujen miesten kanssa, joista on muotoutunut monessa mielessä hieno yhteisö. ’Jollen pääse jouluksi kotiin’ ei ehkä ole perinteisin mahdollinen joululaulu siitä syystä etten tahdo tehdä päivitettyä ’Rekiretkeä’Suhtautumiseni jouluun on hieman kahtalainen, mutta ihmisyyttä yritän ymmärtää aivan vilpittömästi,” Martikainen toteaa.

”Jollen pääse jouluksi kotiin” julkaistaan perjantaina 28. marraskuuta digitaalisesti sekä streamaus-palveluissa. Julkaisupäivänä Martikainen haluaa muistaa yleisöään tarjoamalla kappaleen lahjaksi kaikille halukkaille kotisivujensa kautta. ”Kulunut vuosi on musisoinnin osalta ollut yksi parhaista. Siitä on kiittäminen etenkin Luotettuja miehiä ja Koirien taivaan tuottanutta Samae Koskista. Kaikkein tärkein suhde on kuitenkin se, joka muodostuu musiikintekijöiden ja vastaanottajien välille. Joskus side on pitävämpi ja kestää pienen iäisyyden, toisinaan kaikki loppuu nopeammin, mutta yhteys on kuitenkin saavutettu, eikä sen arvoa himmennä mikään. Niinpä annamme kuulijoillemme lahjan: singlen voi ladata FLAC -tasoisena tiedostona itselleen kotisivuilta www.jarkkomartikainen.fi. Hyvää joulua kaikille, kotiin pääseville ja kauemmaskin jääville!”.

Latauslinkit: (avataan 28.11.)
Jollen pääse jouluksi kotiin (FLAC)
Jollen pääse jouluksi kotiin (MP3)

…kotisoittajille tiedoksi, että Jollen pääse jouluksi kotiin -soinnutuskin löytyy nyt kyseiseltä (Sointulaput-) sivulta.

Lukijoiden kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *