Työnäytteet

Lukijoiden kommentit

 1. jarkko /

  Heikki.

  Se keikkahan oli ensimmäisemme, ja oma uskomme on että yhteinen juoksu voi parantua vielä monilta osin.
  Ihmetellään siis livevedoksien tekemistä hieman tuonnempana.
  Tämä kaikki nimimerkillä ”Jotkut jutut paranevat vanhetessaan”.

 2. Heikki Takala /

  Arvoisa artisti. Tampereen keikan kuunneltuani jäin haluamaan lisää, ja pohdin onko jonkinlainen live-taltiointi mahdollisesti tulossa Luotetut Miehet kokoonpanon kanssa soitettuna? Jotenkin tämä nyt potki niin kovaa etten ole osannut olla hiljaa asiasta lainkaan.

 3. jarkko /

  Andreas.

  Lampun henki lupaa, että Tampereen keikkoja tulee vuoden sisään ainakin kaksi.

 4. Andreas /

  Jos suot minulle kunnian esittää toivomuksen niin se olisi, että tulisit Tampereella keikalle tässä vuoden sisään! Useammallekin kuin yhdelle, jos mitenkään mahdollista:)

 5. Otto /

  Kappaleet paikallaan! Ylpeänä vuoden ikäisen pojan isänä saanen kertoa, että päivä- ja iltaunille käydessä parhaimpina unilauluina ovat toimineet huolenhukkaaja ja vahvin riippuvuus. Möristessäni erityisesti riippuvuutta klassikko sinisen unen jälkeen kikatus loppuu muuttuen rauhalliseksi tuhinaksi, silmät painuvat ja poika on unessa hieman ennen kertsiä…Lisäksi näiden sanoma on mitä parhainta elämänoppia pikkupäälle. Kiitos näistä ja nuista muista!

 6. Susanna /

  Jarkko hyvä, kiitos musiikistasi! Kuuntelin YUP:n musiikkia rakkaani kanssa. Hän kuoli viisi vuotta sitten, ja YUP:n musiikki on sittemmin tuntunut liian kipeältä. Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että olet tehnyt musiikkia soolona, sitä minä nyt kuuntelen -soolona. Erityisesti Toivo-albumi on tullut minulle rakkaaksi, ja antaa merkkejä siitä, että toivoa on tosiaan aina olemassa, jos mitään muuta ei ole. Kaikkea hyvää sinulle!

 7. jarkko /

  Joni hyvä.

  Duotallennetta kysymästäsi laulusta ei taida olla.
  Sen sijaan keikkoja Tomin kanssa teemme varmastikin vielä, joskin se, milloin tuo tapahtuu, on auki.
  Vastaukset ovat siis ”kiitos, hauska kuulla”, ”tietoni mukaan ei” ja ”mitä todennäköisimmin kyllä”.

 8. Joni /

  Moi Jarkko!
  Olin kuuntelemassa pari keikkaasi tuossa viime keväänä ja pidin erityisesti Tomi Rikkolan viulusovituksista kappaleihisi. Olisi mukava kuulla tätä duoa lisää. Löytyykö mistään äänitettä ´´Vahvin riippuvuus´´ biisistä? ja onko tiedossa lisää keikkaa Tomin kanssa?.

 9. Jukka /

  Saako herra taiteilijalta udella näin Henkan keikkaa odotellessa, että kenen idea alunperin oli laittaa itkuvirsien loppuun kertsi soitettuna väärinpäin?

 10. Petri Jurvanen /

  Eikös tampere uuvu tuosta jonosta ? 😉

 11. jarkko /

  Henry´s pub ilmoitti aivan totuudenmukaisesti sen mitä oli sovittu.
  Pari muutakin tammi- helmikuukausien keikkaa on nyt lisätty kalenteriin.
  Laulua mukaillen, ei järjestyksessä: ”Helsinki, Kuopio, Jyväskylä, Oulu!!”

 12. Matti /

  Henry’s Pub Kuopio ilmoittaa että tulet esiintymään siellä lähiaikoina, mutta täältä en löydä mainintaa moisesta. Onko luvassa mahdollisesti muita ”salakeikkoja” tai peräti kiertuetta?

 13. Artsi /

  Oli kesällä häävalssina, valssi tanssitaidottomille, se oli ehdoton vaatimus. Vieraat ihmeissään, mutta jälkeen päin tullut palautetta mieleen painuvasta häävalssista.

 14. Joker /

  Jarkko, soolona sanasi (sanomasi ?)pääsee paremmin oikeuksiinsa. Vaikka YUP:kin kuuneltavaa, olen nauttinut enemmän soolotuotannostasi. Kaikkea hyvää!

 15. jarkko /

  Kyllikki hyvä.
  On aina palkitsevaa, jos kappale löytää jonkin erityisen käyttötarkoituksen.
  Kaikesta huolimatta – ja ehkä juuri siksi – kaikkea hyvää.

 16. kyllikki holopainen /

  kiitos jarkko, kuuntelin tyhjän päällä ”tyhjän päällä”! yksi sisaristani kuoli eilen aamulla, kappale antoi uutta pohjaa, sisareni oli elämästä nauttija, viini ja ruoka maistui raastavan, voimia vievän sairaudenkin jäytäessä kehoa, hän oli aina muita varten! kiitos vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *